Behandling av personopplysninger

Du skal kjenne deg trygg når du besøker Trygge Barnehager as sine nettsider samt at dine personopplysninger blir behandlet på korrekt måte. Har du spørsmål angående personvern, finner du kontaktinformasjon nederst i dette dokumentet. Daglig leder i Trygge Barnehager as er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Ved henvendelser via vår nettside

Du kommer ikke på noen e-postliste eller nyhetsbrevliste ved henvendelse til oss via vår nettsides kontaktskjemaer eller via e-post til oss.
Sensitive personopplysninger skal ikke sendes via våre nettsiders kontaktskjema.
Kun våre saksbehandlere håndterer din henvendelse. Våre saksbehandlere finner du her tryggebarnehager.no/kontakt-oss under MARKED og PRODUKSJON.
Alle e-poster til oss lagres. Ønsker du disse slettet etter at saken er avsluttet, ta kontakt.
Vi deler ikke personopplysninger og/ eller henvendelser fra deg med noen uten å innhente samtykke fra deg på forhånd.
Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling registreres. Disse behandles kun for det formål de er innhentet.

Vi benytter Google Analytics

Trygge Barnehager as lagrer informasjon om hvilke søkeord som benyttes i søkeverktøyet Google Analytics. Formålet er å forbedre nettsidenes innhold. Bruksmønsteret for søk lagres i en egen database, og de blir kun lagret i aggregert form. Det er kun søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om deg.

Vår driftsoperatør

Vår driftsoperatør av våre nettsider som utvikler og vedlikeholder våre nettsider er Anyone AS

Våre datterselskaper

FUS-barnehagene (alle organisert som egne aksjeselskap og har egne daglig ledere for hver FUS-barnehage). FUS AS – har eget personvern.
Den enkelte virksomheten er det daglig leder som er behandlingsansvarlig. Der det daglige ansvaret er delegert. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

Kontaktinformasjon personvern Trygge Barnehager as

personvern@tryggebarnehager.no